Ga jij fit de zomer in?

Ontvang nu tot één maand gratis sporten!*
Kom kennismaken

Tijdelijke actie!⏳ Word lid en ontvang tot één maand gratis sporten*

De zomer staat voor de deur, ben jij al klaar om vol zelfvertrouwen het strand op te gaan? Bij onze kleinschalige maar complete sportstudio zorgen wij ervoor dat jij fit en stralend aan de zomer begint. En het beste nieuws? Als je nu lid wordt, ontvang je één week of maand gratis* sporten!

 

Samen behalen wij jouw doelen

Body Care is uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur en onze ervaren trainers staan klaar om je te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Maar dat is nog niet alles, we bieden ook verschillende groepslessen aan, zoals hot cabin en bootcamp, om je workout afwisselend te houden.

Wij bieden meer dan alleen sporten
En als je na je training nog wat extra ontspanning nodig hebt, kun je gebruik maken van onze massages, beautybehandelingen, zonnebank en infrarood cabine’s. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat je na elke sessie als herboren de deur uitgaat.

Maar dat is nog niet alles. Body Care heeft een gezellige sfeer en een sociale gemeenschap van sporters die elkaar ondersteunen en motiveren. Zo haal je niet alleen het beste uit jezelf, maar maak je ook nog eens nieuwe vrienden.

Dus waar wacht je nog op? Kom kennismaken met Body Care en bereid je voor op een fitte zomer.

*geldig bij afname van een maand of jaarabonnement

Wij staan voor je klaar!

Vul het formulier in zodat we contact met je kunnen opnemen om je kennis te laten maken met Body Care en de inschrijving compleet te maken.