Ontdek de warmtecabine!

Ontvang nu tot één maand gratis sporten.*
Kom kennismaken

Tijdelijke actie!⏳ Krijg tot één maand gratis warmtecabine workouts!*

Sporten in een warmtecabine heeft vele voordelen. De cabines worden verwarmd tot 38 graden, wat de doorbloeding stimuleert, de vetverbranding bevordert en spierpijn voorkomt. Bovendien sport je altijd op afspraak, zodat we de oefeningen kunnen afstemmen op jouw lichaam en jouw wensen.

Altijd verzekerd van intensieve begeleiding

Onze trainingen worden intensief begeleid en we letten op je houding, spieraanspanningen en de correcte uitvoering van de oefeningen. We ondersteunen het gehele proces met wekelijkse wegingen, maandelijkse metingen en intensieve voedingsbegeleiding.

Effectief en gezond sporten

Met de warmtecabine kun je in slechts een half uur tijd effectief en op een gezonde manier sporten. Het is de ideale manier om op gewicht te blijven en je lichaam in topconditie te houden. Zelfs wanneer je slechts één keer per week bij ons komt sporten, zul je al snel merken dat je bewust en gezond bezig bent met je lichaam.

Wacht dus niet langer en meld je aan voor een warmtecabine workout bij Body Care. Ervaar zelf hoe heerlijk het is om in de warmte te sporten en je lichaam in topvorm te houden!

*geldig bij afname van een 10-rittenkaart (1 keer gratis), kwartaal (twee weken gratis) of jaarabonnement (maand gratis)

Wij staan voor je klaar!

Vul het formulier in zodat we contact met je kunnen opnemen om je kennis te laten maken de warmtecabines en de inschrijving compleet te maken.