Slank in 4 stappen

Kies voor onze populaire TFM methode
KENNISMAKING

Slank in 4 stappen

Kies voor onze populaire TFM methode
KENNISMAKING

Slanker en Fitter met de TFM Methode bij Body Care

Onze studio maakt gebruik van de TFM-methode; de thermo fysische methode. De eerste stap van deze methode is het sporten in de WarmteCabine. Het sporten is voor de algehele vetverbranding en spierversteviging. Aansluitend kunt u optioneel gebruik maken van de InfraroodCabine. De dieptewarmte heeft veel extra voordelen na het sporten. Het geheel vindt uitsluitend op afspraak plaats, u krijgt voedingsbegeleiding en u krijgt regelmatig een weging en omvangsmeting.

Stap 1 | Hot Cabin

U traint 30 minuten in een verwarmde cabine van 38 graden. Uw stofwisseling wordt gestimuleerd en u krijgt een betere doorbloeding. U slankt af op de plekken waar u dat wenst. U sport verder uitsluitend op afspraak, voor een goede stimulans.

Stap 2 | Infraroodcabine

Aansluitend kunt u optioneel gebruik maken van onze InfraroodCabine. Een behandeling duurt 20 minuten. Door de dieptewarmte verkrijgt u een betere doorbloeding. Het gevolg; een gladdere huid. De cabine is ook goed voor uw weerstand.

Stap 3 | Voedingsbegeleiding

Op een natuurlijke manier wordt gewerkt aan een gezond gewicht en een gezond lichaam. Tijdens uw gehele kuur blijven wij continu de aandacht vestigen op uw voeding. Het gaat hierbij om een gezond en gevarieerd eetpatroon, waarbij het gehele gezin gewoon kan mee eten. Met tips en adviezen geven we meer balans in uw patroon, zodat u ook op het bereikte gewicht kunt blijven.

Op regelmatige basis bespreken we hoe het met de voeding en het sporten gaat. Deze begeleidingen zijn een belangrijk onderdeel van uw afslankkuur.

Stap 4 | Figuuranalyse

We starten de kuur met een uitgebreide figuuranalyse. Uw startgewicht wordt bepaald en u wordt op een aantal plaatsen op het lichaam in omvang gemeten. Alle gegevens worden in uw ‘behandelingskaart’ verwerkt.

U zult vervolgens elke week op de weegschaal gewogen worden, zodat wij u continu kunnen blijven stimuleren. Op maandelijkse basis vindt een meting plaats. Hierbij kunt u ook goed zien hoeveel centimeters u al in omvang kwijt bent en wij kunnen daar waar nodig uw oefeningen aanpassen. Blijvend resultaat.

Hot Cabin uitproberen

Proefles €10,-

De proefles bestaat uit een intake gesprek, waarbij we uw wensen, de mogelijkheden en eventuele blessures bespreken. Verder ervaart u ook een training in de WarmteCabine.

De prijs van de WarmteCabine hangt verder van uw wensen af. We bieden rittenkaarten, kwartaal en jaarabonementen. U bent welkom voor 1 of meerdere keren in de week. Kortom altijd wel een vorm die bij uw wensen past! De WarmteCabine is altijd inclusief wegingen, metingen en voedingsbegeleiding.

InfraroodCabine uitproberen

Proefles €5,-

Ook de prijs van deze cabine hangt volledig van uw wensen af. De cabine is een optionele stap. We bieden weer rittenkaarten en kwartaal abonnementen. U kunt ook van deze cabine 1 of meerdere keren in de week gebruik maken. Kortom, er is altijd wel een vorm die bij uw wensen past.

U heeft gelijk een goed en compleet beeld van onze studio, wat de methode inhoudt en wat deze voor u kan betekenen. Voor de tarieven kunt u verder contact opnemen met onze studio.