Wellness

Wij bieden ook een Zonnebank en Infraroodcabine’s
KENNISMAKING

Wellness

Wij bieden ook een Zonnebank en Infraroodcabine’s.
KENNISMAKING

Ontspanning en verzorging

Naast sport faciliteiten bieden wij ook een aantal ontspannende en verzorgende diensten. Lees snel verder en verlaat herboren onze studio!

Zonnebank

(€0,60 cent per minuut)
U krijgt een heerlijk comfortabele zonnesessie met een prachtig bruiningsresultaat. De ergonomische acrylplaten sluiten mooi aan op het lichaam voor een heerlijk ligcomfort. Onze moderne Luxura X7 heeft tevens een makkelijk te bedienen full colour display.

Wilt u muziek luisteren? U kunt kiezen voor uw eigen muziek of muziek beschikbaar op onze zonnebank. Airconditioning zorgt ervoor dat u altijd zelf kunt bepalen welke omgevingstemperatuur u wenst.

Kortom; ervaar snel onze Luxura X7 zonnebank voor een betaalbare minivakantie!

Infraroodcabine

In onze infraroodcabine kunt u heerlijk ontspannen. De cabine beschikt tevens over kleur- en aromatherapie.

 Infrarood is goed voor het afslankproces. U verbrand extra calorieën door de dieptewarmte. Het is goed tegen cellulite met als gevolg een strakkere huid! Tevens is de cabine erg goed voor het verhogen van uw weerstand. Ook mensen met reumatische klachten, spierpijn en gewrichtsklachten hebben veel voordeel van infraroodstraling. Uw doorbloeding komt goed op gang en afvalstoffen worden goed afgevoerd. De infraroodcabine is minder warm dan een normale sauna. De infraroodcabine heeft een aangename temperatuur.

Massage

Ben je toe aan een moment voor jezelf, even weg uit alle hectiek van de dag en ook nog eens lekker ontspannen? Dan kun je gerust een afspraak maken bij Massagepraktijk ReLief. Ik bied diverse behandelingen aan die lichaam en geest tot rust brengen. Ik masseer mijn klanten met mijn verstand, maar vooral vanuit mijn gevoel. Zoals geen lichaam hetzelfde is, zal ook geen massagebehandeling hetzelfde zijn.

Heb je behoefte aan een diepere ontspanning en wil je bewuster met jezelf aan de slag, dan kun je bij ReLief ook terecht voor een mooie healing door middel van de universele levensenergie Reiki.

Samen bespreken we wat jij nodig hebt en wat voor jou de beste behandeling is. Je bent van harte welkom.

Schoonheidspecialiste

Bij NOVA Huidpraktijk kunt u terecht voor een breed aanbod van laser- en huidverbeterende behandelingen. Denk aan laserontharen, peelings, microneedling, gezichtsbehandelingen en meer! Hierbij wordt zorgvuldig en resultaatgericht te werk gegaan en kunt u rekenen op eerlijk advies. Alle behandelingen worden uitgevoerd door een deskundige huidtherapeut en aan de hand van kwalitatieve laserapparatuur en producten.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Kijk voor meer informatie over de behandelingen en voor het maken van een afspraak op www.novahuidpraktijk.nl.