Wellness

Wij bieden ook een Zonnebank en Infraroodcabine’s
KENNISMAKING

TMF Methode

Wij bieden ook een Zonnebank en Infraroodcabine’s.
KENNISMAKING

Ontspanning en verzorging

Naast sport faciliteiten bieden wij ook een aantal ontspannende en verzorgende diensten. Lees snel verder en verlaat herboren onze studio!

Zonnebank

U krijgt een heerlijk comfortabele zonnesessie met een prachtig bruiningsresultaat. De ergonomische acrylplaten sluiten mooi aan op het lichaam voor een heerlijk ligcomfort. Onze moderne Luxura X7 heeft tevens een makkelijk te bedienen full colour display.

Wilt u muziek luisteren? U kunt kiezen voor uw eigen muziek of muziek beschikbaar op onze zonnebank. Airconditioning zorgt ervoor dat u altijd zelf kunt bepalen welke omgevingstemperatuur u wenst.

Kortom; ervaar snel onze Luxura X7 zonnebank voor een betaalbare minivakantie!

Infraroodcabine

In onze infraroodcabine kunt u heerlijk ontspannen. De cabine beschikt tevens over kleur- en aromatherapie.

 Infrarood is goed voor het afslankproces. U verbrand extra calorieën door de dieptewarmte. Het is goed tegen cellulite met als gevolg een strakkere huid! Tevens is de cabine erg goed voor het verhogen van uw weerstand. Ook mensen met reumatische klachten, spierpijn en gewrichtsklachten hebben veel voordeel van infraroodstraling. Uw doorbloeding komt goed op gang en afvalstoffen worden goed afgevoerd. De infraroodcabine is minder warm dan een normale sauna. De infraroodcabine heeft een aangename temperatuur.