Warmtecabine

Slank in 4 stappen
KENNISMAKING

Sporten in een warmtecabine

Deze cabines worden verwarmd tot 38 graden en stimuleren uw doorbloeding, vetverbranding en voorkomen spierpijn. U sport uitsluitend op afspraak, zodat u goed gestimuleerd wordt in de regelmaat van uw sportpatroon. De oefeningen worden afgestemd op uw lichaam en op de plaatsen waar u graag wilt afslanken. Door de vele mogelijkheden is de cabine ook zeer geschikt wanneer u last heeft van bepaalde blessures.

De trainingen worden intensief begeleidt. Wij letten op uw houding, spieraanspanningen en of u de oefeningen juist uitvoert. Het gehele proces wordt ook ondersteund met wekelijkse wegingen, maandelijkse metingen en intensieve voedingsbegeleiding.

Juist omdat het sporten in de warmte-cabine maar een half uur duurt, dit staat gelijk aan 1,5 uur fitnesstraining, is dit voor veel mensen de uitkomst en kunt u toch op gewicht blijven. Wanneer u 1x per week in deze cabine sport, kan dit al volstaan om uw gewicht te onderhouden. U maakt dan namelijk ook gebruik van alle begeleidingen, zodat u continu bewust en gezond met uw lichaam bezig bent.

R

Verlies van centimeters

R

Spierversteviging

R

Verhoogde verbranding

R

Afname cellulites

R

Verbetering van de conditie

R

Verhoogde doorbloeding

R

Verlichting gewrichtsklachten

R

Tijdsbesparend

R

Verlies van centimeters

R

Spierversteviging

R

Verhoogde verbranding

R

Afname cellulites

R

Verbetering van de conditie

R

Verhoogde doorbloeding

R

Verlichting gewrichtsklachten

R

Tijdsbesparend

Warmtecabine uitproberen

Proefles (30 minuten) €10,-
De proefles bestaat uit een intake gesprek, waarbij we uw wensen, de mogelijkheden en eventuele blessures bespreken. Verder ervaart u ook een training in de WarmteCabine.
De prijs van de WarmteCabine hangt verder van uw wensen af. We bieden rittenkaarten, kwartaal en jaarabonementen. U bent welkom voor 1 of meerdere keren in de week. Kortom altijd wel een vorm die bij uw wensen past! De WarmteCabine is altijd inclusief wegingen, metingen en voedingsbegeleiding.